Fremtiden indenfor internet til private

Mobilt bredbånd og fibernet er fremtiden

Mobilt bredbånd og fibernet er hvad fremtiden bringer for danskerne, det er der  slet ingen der er i tvivl om. Med mobilt bredbånd har du fleksibilitet som aldrig før. Mobilt bredbånd kan medbringes på farten, og med øgede hastigheder kunne folk lige nu gå hen og argumentere for at mobilt bredbånd kan blive brugt som et direkte substitut til ADSL bredbånd.
Fibernet tilbyder det danske folk en fast bredbånd forbindelse med rigtig høje og stabile upload/download hastigheder. Med fibernet bruges der optiske fibre til at sende samt modtage indhold med en hastighed så hurtig som lyset.

Det er fremtiden – Lidt om fibernet

Leder du efter en vanvittig hurtig internetforbindelse med høje ned samt upload hastigheder, ja så er der netop nu slet ikke noget der kan hamle op med fibernet.
Den meget høje hastighed på fibernet kan lade sig gøre pga. de optiske fibre, der bliver anvendt til at sende og modtage indhold med lysets hastighed.
Om du vil spille Warcraft på din computer, downloade streame musik, eller bare bruge nettet, kan det alt være muligt samtidigt uden danskere vil lade det bemærke med fibernet. Det vil sige at har du en forholdsvis stor familie, er der nu rum til at i allesammen kan bruge jeres internetforbindelse samtidigt uden nogen vil bemærke det.
I dag er det dog stadig ikke alle danskere der har den mulighed at få fibernet, fordi det afhænger meget af om der er nedgravet kabler ned eller ej til formålet i dit område. Er der nedgravet kabler, vil fibernet med sikkerhed ikke være noget du vil fortryde senere.

Mobilt bredbånd – 4G på vej frem

Lige nu er der kæmpe forskel på hvordan det danske folk anvender mobilt bredbånd. Nogle anvender mobilt bredbånd primært til deres notebook når de er på farten, mens andre anvender mobilt bredbånd til deres iPad, og nogle anvender det rent faktisk som deres primære internet opkobling. Mobilt bredbånd bliver faktisk med tiden mere og mere forbedret, fordi der bliver opsat mange 3G samt 4G master i det danske land. 4G mobilt bredbånd er på vej frem, hvilket 3, TDC og Telia fokuserer på. Det vil sige du netop nu kan anvende download hastigheder tæt på hele 100 megabit per sekund over mobilt internet. Du skal dog være opmærksom på at hastigheden ned på det mobile bredbånd  ikke er bestemt høj. Find priser på mobilt bredbånd hos internettjek.dk

Det er dog ikke alle der kan få lynhurtigt mobilt bredbånd. Politiken.dk har lavet en oversigt hvor du kan se hvilke postnumrer hvor der i første omgang tilbydes 4G, artiklen kan ses her.
ADSL bredbånd – skal jeg vælge det?

ADSL bredbånd er det mange danskere bruger i lejligheden i dag. Dette er grundet at alle folk i Danmark har muligheden for at få det, fordi at ADSL bredbånd benytter det  eksisterende telenet til at sende og modtage indhold.
ADSL bredbånd download samt upload hastigheder er set forbedret meget igennem årene. Vi startede med bredbånd hastigheder helt ned til kun 56 kb per sekund. I dag har en gennemsnits dansker som min. mulighed for at få en download hastighed på 10 megabit i sekundet via deres telenet (ADSL bredbånd).
ADSL bredbånd er på gund af dette ikke på vej ud lige nu, men pga. på grund af at der bliver nedgravet fibernet kabler ned flere og flere steder i Danmark og det muliggør højere samt mere stabile bredbånd hastigheder, vil det gradvist tage over efter ADSL bredbånd.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: