Iphone 5 kritik

Apples iPhone 5 er er blevet frigivet til salg i danske butikker og det er derfor nu tid til at se på alle indtryk folk har fået, og derefter på de fejl der rapporteres om fra alle verdenshjørner.
Først skal folk huske på at en mobiltelefoner i dagens verden er et højteknologisk stykke forbrugerprodukt, og af denne grund er det umuligt at levere en mobiltelefon foruden fejltagelser.
Dog i det tilfælde det gælder Apple kommer alt i lyset, fordi der er blevet solgt så mange. Den aller første weekend iPhone 5 modellen blev solgt i USA solgte Apple omkring 5 mil. mobiltelefoner. Herefter er der set kritik, og det er netop den kritik vi skal kigge på her.
2 ting forekommer der har fået særlig meget interesse.  Den ene er malingen som der skaller af iPhone 5, og derfor falder af. Nr. 2 der er blevet omtalt kortfunktionen i det nye iOS 6, som mildest talt er elendig.
Flere brugere har faktisk udmeldt om at iPhone 5 malingen var ved at skalle af allerede ved modtagelsen af Apple iPhone 5, og det er noget som producenten tog fat i hurtigt og er i gang med at udbedre. Forventninger og krav til foxcon, som fabrikerer Apple iPhone, er blevet markant øget, hvilket til at starte med har først til arbejdsnedlæggelser, på grund af de strengere forventninger til medarbejderne.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: