Sejeste mobil tlf. og det billigste abonnement

I dag er det vigtigste valg du støder på om du ønsker en Android eller iPhone mobiltelefon. iPhonen er produceret af Apple og er den mobiltelefon der er mest brandet på markedet for mobiltelefoner. Fordelen ved iPhone fra Apple er det super lækre design  og alle de apps der fungerer sammen med Apple iPhonen. Ulempen er at Apple låser danskere til bl.a. Apple’s iTunes og du af den årsag ikke bare kan tilsutte et kabel i mobilen og overføre data til mobilen – Det skal foregå gennem iTunes på PC’en.
Markedet for Android er kendt for at der forekommer særdeles mange forskellige firmaer der producerer smartphone mobiltelefoner med operativ systemet Android fra Google. Det lækre ved Google’s Android smartphone mobiler er at du ikke bliver bundet til noget, modsat Apple, og folk af den grund lettere kan overføre data og generelt bruge mobilen lige præcis som man lyster. På design fronten er de andre mobil producenter virkelig ved at komme efter iPhone fra Apple og mobilen kan få det svært hvis der ses ud i fremtiden.

Vælg rigtigt fra begyndelsen

De 3 ting det er en fordel at være opmærksom på når folk vælger abonnement til mobilen, nemlig hvor meget du snakker, antallet af SMS beskeder du sender og dit data forbrug.

Det er alt afgørende du udvælger et abonnement der dækker dit behov så du ej betaler de dyre yderligere minutter der ikke var inkluderet i dit abonnement. Der er nogle websider på nettet hvor du kan angive dit gennemsnitlige mobilforbrug og herefter få en idé om hvilket abonnement og det teleselskab man burde anvende. Det er dog meget vigtigt at man ser på sit seneste mobilforbrug, og ser på hvad du har brugt af tale, tekst beskeder og datatrafik, så du får valgt det mest prisbillige mobil abonnement fra start. Det er nogle gange ganske omfattende at ændre mobil selskab senere, hvis du gerne vil ændre og på samme tid bruge sit allerede eksisterende mobil nummer.
I den seneste tid er mindre mobilselskaber opstartet med billige ideér for mobil abonnementer for senere at blive købt af store drenge på mobilmarkedet når de små selskaber får så mange kunder at de udgør en konkurrent for de eksisterende mobilselskaber på mobilmarkedet. Trenden ser ud til at fortsætte, dog mindre ofte end set før i tiden.

Når vi taler om fremtiden indenfor mobiltelefoner, ses ingen tvivl om at udbredelsen af smartphones der bruges til at anvende internettet har vokset i de seneste år og kun vil fortsætte med at vokse. Mange såkaldte eksperter forudser at før der er gået 5 år vil mange flere bruge mobilen til at gå på internettet i stedet for PC’en i hjemmet. Af den grund er det essentielt at virksomheder er parate til at servicere den kraftigt stigende mængde trafik fra mobiltelefoner, lige meget de udbyder fysiske varer eller services.

Advertisement

Trackbacks / Pingbacks

  1. Få de bedste mobilabonnementer onlineAalborg Firmasport - 02/08/2012

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: