Hvordan ser fremtiden ud for mobiltelfonien?

Denne artikel vil komme til at omhandle hvordan du får valgt den fedeste mobil og det billigste abonnement til mobilen.

Således vælger du den rigtige mobiltelefon

Nu til dags er det vigtigste valg du støder på om du vil have en Android eller iPhone mobil telefon. Apple’s iPhone er lanceret af Apple og er den mobil telefon der er bedst brandet på markedet for mobiltelefoner. Den umiddelbare fordel ved iPhone fra Apple er det flotte design  og de mange millioner programmer der virker sammen med denne. Ulempen er at Apple låser folk til eksempelvis iTunes på computeren og du af den grund ikke kun kan tilsutte et kabel i mobilen og overføre info til mobiltelefonen – Det skal gå via iTunes på computeren.
Markedet for Android er kendetegnet ved at der er mange forskellige firmaer der producerer smartphone mobiltelefoner med operativsystemet Google Android. Fordelen ved Google Android smart phones er at de er fri for bindinger, modsat Apple, og folk af den grund på nemmere vis kan overføre data og generelt set bruge den lige præcis som man lyster. Design mæssigt er de andre mobil producenter i særdeleshed ved at efterkomme iPhone fra Apple og mobiltelefonen kan gå hen og få det svært hvis der ses ud i fremtiden.

Sådan udvælger du det bedste fra begyndelsen

3 ting er der det er en fordel at være obs på når folk udvælger abonnement til mobilen, præcis er det hvor meget du snakker i mobil, antal SMS´er og datatrafik.
Det er alt afgørende du får udvalgt et abonnement til mobilen der dækker dit mobil forbrug så du ikke kommer til at afregne de meget dyre ekstra minutter der ikke var med i dit abonnement. Der kan findes forskellige hjemmesider på internettet hvor man kan indtaste sit planlagte forbrug på mobilen og herefter få en idé om hvilket mobilabonnement og det teleselskab man skal anvende. Det er dog særdeles vigtigt at man ser på sit seneste forbrug på mobilen, og kigger på hvad du har brugt af timer, tekst beskeder og MB data, så du vælger det mest prisbillige abonnement fra start. Det kan være ganske omfattende at ændre mobil selskab senere, hvis du gerne vil ændre og samtidig beholde dit eksisterende mobil nummer.

Hvordan ser fremtiden ud for mobiltelfonien

Ofte i dag er mindre selskaber opstartet med gode koncepter for mobil abonnementer for derefter at blive købt af store spillere på markedet når de små selskaber får så mange kunder at de er en konkurrent for de eksisterende mobilselskaber på markedet. Trenden ser ud til at fortsætte, dog i mindre omfang end tidligere.
Når fremtiden omtales indenfor mobiltelefoner, er der ingen tvivl om at udbuddet af smartphones der bruges til at gå på internettet har eksploderet i de sene år og kun vil fortsætte med at stige. Mange inden for mobilfeltet forudser at der før der er gået fem år vil de fleste bruge mobil telefonen til at bruge internettet som alternativ til computeren derhjemme. Af den grund er det essentielt at firmaer er klare til at servicere den stigende mængde besøgende fra nye mobiler, hvad enten de udbyder services eller fysiske varer.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: